1. Általános tudnivalók a BOOKLY Junior Állatvilágról

A BOOKLY Junior az alsó tagozatos gyerekeknek szóló könyvprogramjaink összefoglaló neve. Ezek között az első az Állatvilág – melyet a későbbiekben további válogatások követnek majd.

A program a természettel és az élővilággal, ezen belül elsősorban az állatvilággal foglalkozik. Alapvetően gondosan válogatott ismeretterjesztő könyvekből áll, de emellett a témához kapcsolódó egyéb könyvek, foglalkoztató füzetek és játékok is a részét alkotják.
Válogatásunkat 7-9 éves gyerekek számára állítottuk össze.
Az Állatvilág program 15 hónapig tart. Ezalatt az idő alatt, minden hónapban 1-1 könyves csomagot küldünk, melyek tartalmát megismerheted, ha ide kattintasz. Négy alkalommal, az 1., 2., 6. és a 11. csomagban a könyvek mellett 1-1 ajándék játékot is küldünk, melyekről itt találsz rövid leírást.
A küldemények egységesen, havonta 4.990 forintba kerülnek.

Mindazt, amit az Állatvilág csomagok, de vannak további előnyei:

  • Minden csomagban eggyel több könyv van – olyanok, melyek segítenek aktívabban is foglalkozni az adott témával, vagy amelyek kiegészítik-bővítik az Állatvilág alapváltozatában kapott könyvek nyújtotta ismereteket.
  • Több és részben más ajándékokat küldünk, összesen öt alkalommal, az 1., 2., 6., 11., és 15. küldeményben. Az ajándékokról rövid leírást itt találsz.

A küldemények egységesen, havonta 6.990 forintba kerülnek.

2. A megrendeléssel és a küldeményekkel kapcsolatos tudnivalók

Válogatásunkat az első, bevezető csomagtól 2020. augusztus 22 és 2020.szeptember 30 között lehet megrendelni.
2020. október 1. és október 31. között a 2. csomagtól, 2020. november 1. és 30. között a 3. csomagtól fogadunk el rendelést.
Megrendeléseket – készleteinktől függően – csak korlátozott számban tudunk elfogadni, bizonyos megrendelés számot elérve a rendelést lezárjuk. Akik megrendelésüket a 2. vagy 3. csomagtól adják le, az első (és második) csomagot a rendelkezésre álló készletek függvényében, utólag is megvásárolhatják.
Legegyszerűbben a honlapunkon található megrendelőlap kitöltésével. De megrendelésedet leadhatod e-mailben, az allatvilag@bookly.hu címen vagy telefonon a 06/1-434-7810-es számon.
Ha készletkorlátok miatt megrendelésedet nem tudjuk elfogadni, jelentkezésedet akkor is rögzítjük, ezzel a várólistára kerülsz. Amennyiben valaki lemondja korábbi rendelését, vagy a készleteink kiegészítése miatt teljesíteni tudjuk a megrendelésed, úgy megadott e-mail címedre értesítést küldünk. Ekkor megerősítheted megrendelésedet, amit mi élesítünk. Ha időközben meggondoltad magad, és mégsem akarsz csatlakozni, megrendelésed nem válik aktívvá, adataidat töröljük.
Ha megrendeled válogatásunkat, 2020. szeptemberében megkapod az első küldeményed. (A később rendelők értelemszerűen megrendelésük hónapjában kapják első csomagjukat.)
Rendelésed azonban nem csak erre az egy csomagra érvényes: 15 hónapon keresztül, havonta újabb csomagot küldünk neked mindaddig, amíg időben rendezed a megkapott csomag számláját. Fizetésre az átvételt követően 14 nap áll rendelkezésedre.
Minden csomag legalább egy, de jellemzően több könyvet tartalmaz. Emellett az előre megadott küldeményekben a könyvek mellett ajándékot is találsz. A küldemények részletes tartalmának megtekintéséhez kattints ide!
Ha az Állatvilágot rendelted meg, az 1., 2., 6. és 11. csomagodban küldünk ajándékot, ha pedig az Állatvilág Pluszt, akkor az 1., 2., 6., 11. és a 15. csomagban.
Emellett minden csomag tartalmaz egy leírást is a csomag tartalmáról, jó tanácsokat és javaslatokat további olvasni- és tennivalókra is.
Ha a küldeményed sérülten vagy hibásan érkezett meg, esetleg hiányzott valami a csomagból, vagy nem azt találtad a dobozban, amit kellett volna, jelezd ügyfélszolgálatunknak az ugyfelszolgalat.bookly.hu oldalon keresztül, e-mailen az allatvilag@bookly.hu címen vagy telefonon a 06/1-434-7810-es számon. Kérjük, hogy a sérülésről/hibáról küldj nekünk egy fotót is!
Ilyen esetekre korlátozott számban rendelkezésünkre állnak cserekönyvek. Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a ugyfelszolgalat.bookly.hu oldalon keresztül, e-mailen az allatvilag@bookly.hu címen vagy telefonon a 06/1-434-7810-es számon. Cserére minden regisztrálónak csak egyszer tudunk lehetőséget biztosítani. A nem kért könyvet saját költségeden kell visszaküldened a Suvet Kft. 1171 Budapest, Pesti út 474. címre! Másik könyvet aktuális listánkról választhatsz helyette, amit soron következő küldeményeddel küldünk el Neked.
Megrendelésedet bármikor, indoklás nélkül lemondhatod. Ezt jelezheted online ügyfélszolgálatunkon keresztül küldött üzenettel (ugyfelszolgalat.bookly.hu), e-mailben az allatvilag@bookly.hu címen, vagy telefonon a 06/1-434-7810-es számon. Rendelésedet lemondottnak tekintjük abban az esetben is, ha a feladott csomagot nem veszed át, illetve annak átvételét megtagadod. Ha utolsó küldeményed átvetted, de mégsem tartasz rá igényt, nem kell kifizetned a csomagot, csak saját költségen vissza kell juttatnod címünkre: Suvet Kft., 1171 Budapest, Pesti út 474. Ha utolsó küldeményed számláját a kézbesítést követő 75 napon belül nem rendezed, megrendelésed szintén lemondásra kerül – de a nem fizetésnek egyéb következményei is vannak (ld. a fizetés menüpontot).

3. Szállítással kapcsolatos tudnivalók

Küldeményeidet a Magyar Posta Zrt. MPL szolgáltatásával juttatjuk el hozzád. A futárok két alkalommal kísérlik meg a megadott címen átadni a csomagot. Ha nem sikerül a kézbesítés, a legközelebbi postán helyezik el a küldeményt, ahol 5 munkanapig tudod még átvenni.
A küldemények házhozszállítása külön nem kerül pénzbe. A szállítás költségét a csomagár tartalmazza.
A szállítást kérheted Postapontokra is: ezek között postahivatalok, csomagautomaták, egyes MOL benzinkutak és Coop, valamint MediaMarkt üzletek szerepelnek. A regisztrációval egyidőben, a megrendelőlapon kiválaszthatod a Neked leginkább megfelelő postapontot. Később is dönthetsz úgy, hogy postapontos kézbesítést kérsz – ekkor online ügyfélszolgálati oldalunkon (ugyfelszolgalat.bookly.hu) választhatsz Postapontot. Figyelj arra, hogy a csomagautomatákban csak 2 munkanapig tartják a csomagodat! Ha nem veszed át, innen is tovább viszik a legközelebbi postára, ahol további 5 napig még felveheted. Fontos az is, hogy mindig helyes e-mail címed és telefonszámod szerepeljen az adatbázisunkban, mert a szállítási értesítőt ezekre küldi a posta!
Ha a jelzett határidőn belül nem tudtad átvenni a csomagod, jelezd online ügyfélszolgálatunknak a ugyfelszolgalat.bookly.hu oldalon keresztül, e-mailen a allatvilag@bookly.hu címen vagy telefonon a 06/1-434-7810-es számon. A küldeményt a jelzésedet követő feladásunk keretében újra elküldjük neked.

4. Fizetéssel kapcsolatos tudnivalók

Küldeményeidet sosem kell előre kifizetned! A kézhez kapott csomagod számláját csak átvételt követő 14 napban kell rendezned.
A fizetést választásod szerint intézheted banki átutalással vagy ügyfélszolgálati oldalunkon (ugyfelszolgalat.bookly.hu) online, bankkártyával. A fizetési módokhoz kapcsolódó tudnivalókat megtalálod a csomagodban.
Az átutalásokat a Suvet Kft. 11705008-22534626-es számlaszámára indíthatod. A közleményben mindenképpen tüntesd fel a hatjegyű, 8-assal kezdődő rendelési azonosítód, melyet minden csomagodban megtalálsz! Kérjük, hogy pontos összeget utalj!
Keresd fel az online ügyfélszolgálati oldalunkat a ugyfelszolgalat.bookly.hu címen, és lépj be a partnerazonosítóddal és a PIN kódoddal. A küldeményeid listájában annál a csomagnál, aminek a számláját még nem rendezted, „Kifizetem most” jelzést láthatsz. Erre kattintva honlapunk átirányít a Six Payments Services oldalára, ahol bankkártyád adatainak megadásával biztonságosan kifizetheted a csomagod.
Igen, de ennek külön díja van. Ha minden küldeményedbe sárga csekket is szeretnél kérni, csomagonként +300 Ft-ot kell fizetned. Ha utólag, csak egy-egy küldemény árának befizetéséhez kérsz csekket, amit külön küldünk ki neked, a díj 500 Ft/alkalom. Mindkettőben kérd ügyfélszolgálatunk segítségét e-mailen az allatvilag@bookly.hu címen vagy telefonon a 06/1-434-7810-es számon.
Ha az átvett küldeményt a megadott határidőn belül nem fizeted ki, két alkalommal e-mailben, egyszer pedig postai levélben emlékeztetőt küldünk Neked.
Fontos, hogy küldeményed számláját az átvételt követő 75 napon belül mindenképpen rendezd, mert ellenkező esetben a tartozás kezelése követeléskezelőhöz kerül. Ilyenkor, a küldemény árán felül, a Credit Controll követeléskezelő cég adminisztrációs díját (3900 Ft+ÁFA) is ki kell fizetned.
Igen, de csak miután a tartozásod rendezted a Credit Controll felé. Ha ez megtörtént, jelezd online ügyfélszolgálatunkon a ugyfelszolgalat.bookly.hu oldalon keresztül, e-mailen az allatvilag@bookly.hu címen vagy telefonon a 06/1-434-7810-es számon.

5. Számlázással kapcsolatos információk

A csomagodhoz tartozó számlát a Számlázz.hu rendszerén keresztül, e-mailben küldjük el címedre.
Szükség esetén a számlát nyomtatott formában is elküldhetjük – ebben az esetben keresd fel ügyfélszolgálatunkat az allatvilag@bookly.hu címen, vagy üzenj az online ügyfélszolgálati oldalunkon (ugyfelszolgalat.bookly.hu) keresztül!
Ha a számlákat nem a rendeléskor megadott személyes adatokkal szeretnéd kérni, megadhatsz külön számlázási adatokat. Ezt legegyszerűbben e-mailben, a allatvilag@bookly.hu címen, vagy az online ügyfélszolgálati oldalunkon keresztül (ugyfelszolgalat.bookly.hu) jelezheted kollégáinknak. Telefonon a 06/1-434-7810 számon változtathatsz a számlázási adatokon.

6. Online Ügyfélszolgálat

Az oldal használatához csak a partnerazonosítódra (7-essel kezdődő, hatjegyű szám) és PIN kódodra (ez négyjegyű, számokból és/vagy betűkből áll) lesz szükség. Mindkettőt megtalálod a csomagjaidhoz mellékelt tartalmi ismertetőkön, de kérésedre az ügyfélszolgálatunk is elküldi Neked. Ezekkel jelentkezhetsz be a ugyfelszolgalat.bookly.hu oldalon.
Az ügyfélszolgálati felületünknek négy fontos funkciója van:
  • Ellenőrizheted megrendelői adataidat, és nyomon követheted a küldeményeiddel kapcsolatos eseményeket – figyelemmel kísérheted, mikor adtuk fel a csomagod, vagy melyik napon került jóváírásra a befizetésed.
  • Kifizetheted a küldeményeidet bankkártyával. A felület bal oldali sávjában láthatók a már feladott küldeményeid. Annál a csomagnál, aminek a számláját még nem rendezted, „Kifizetem most!” jelzés láthatsz. Erre kattintva honlapunk átirányít a Six Payments Services oldalára, ahol bankkártyád adatainak megadásával biztonságosan kifizetheted a csomagod.
  • Üzenhetsz ügyfélszolgálatunknak, a „Kérdésem van” gombra kattintva.
  • Ha szállítási címnek valamelyik Postapontot szeretnéd megadni, használhatod a térképes keresőt a „Postapontot szeretnék választani” gombra kattintva.