Egy pár szó magunkról

A könyvesboltok kínálata hatalmas, már-már áttekinthetetlen. És bár a szándék sokunkban megvan, legtöbbször alig van időnk vagy alkalmunk, hogy e könyvtengerből kihalásszuk az arra érdemes köteteket.

Mi az a BOOKLY?

A BOOKLY egyedi megoldást kínál arra, hogy könnyen eljussanak hozzátok egy-egy téma legjobb könyvei. Könyves válogatásinkkal háromféle módon segítünk:

  1. Levesszük a vállakról a keresés-kutatás terhét – mert jól ismerjük a fontos könyvkiadók kínálatát, s velük együttműködve válogatjuk ki az egyes könyv-válogatásokba a legjobb címeket.
  2. Az így kiválogatott könyveket havonta házhoz szállítjuk – hogy ne kelljen könyvesboltot keresgélnetek, nyitvatartási időkhöz alkalmazkodnotok.
  3. Hagyunk időt, hogy eldöntsétek, az igényeiteknek megfelelően válogattunk-e: a könyvcsomagokért csak az átvételt követő 2 hétben kell fizetnetek.
Így a BOOKLYban nem egyszerűen könyvet vesztek, hanem igényes válogatást a teljes kínálat legjavából, egyedülállóan kényelmes módon.

Mi az a BOOKLY Junior?

A BOOKLY Junior az alsótagozatos gyerekeknek szóló könyvsorozat összefoglaló neve. Az olvasással épp’ ismerkedő gyerekek különösen fontosak számunkra: akivel sikerül megszerettetni a könyveket, egész életében kamatoztatni fogja az ezekből merített tudást, tapasztalatot, élményeket.

A BOOKLY Junior programjai közül elsőként az Állatvilág című sorozatot indítjuk útjára. Az Állatvilágban ismeretterjesztő könyvek gyűjteményét kínáljuk 7-9 év közötti fiatal olvasóinknak, két változatban is: az alapprogramot úgy alakítottuk ki, hogy messzemenően kielégítse az érdeklődő gyerekek kíváncsiságát, a PLUSZ program pedig azoknak ideális, akik aktívabban el akarnak merülni az állatvilág megismerésében.

Mit ígérünk a gyerekeknek és szüleiknek?

  • Ismeretterjesztést – a korosztálynak érdeklődésének megfelelően és interaktívan: játékokkal, aktív részvétellel.
  • Válogatott kínálatot – a legrangosabb kiadók (Babilon, HVG Könyvek, Móra, Pagony, Scolar) legszínvonalasabb könyveinek gyűjteményét.
  • Olvasás-fejlesztést – olyan 15 hónapos programot, amiben arra törekszünk, hogy a gyerekek olvasástudásuk fejlődésével párhuzamosan egyre önállóbban tudják ismereteiket elmélyíteni.
  • Könnyű elérhetőséget – házhoz szállítunk, így nem kell se a weben keresgélni, se könyvesboltokban toporogni (bár ez, ha éppen van egy a közelben, olykor azért jól esik).
  • Exkluzivitást – a könyvcsomagok egyes kötetei itt, vagy először itt lesznek elérhetők.
  • Megtakarítást – ahhoz képest, mintha mindent külön-külön megvennétek és házhoz szállíttatnátok, jelentős megtakarítást érhettek el.

Miért más a BOOKLY, mint a többi online könyv-házhozszállítás?

Az egyedi válogatás mellett a legfontosabb, hogy a megrendelők bizalmát mi is bizalommal viszonozzuk. Ezért a részvétel során a lehető legrugalmasabb feltételeket kínáljuk: a könyvcsomagokért nem kell sem előre, sem átvételkor fizetni, elég utólag (két héten belül) rendezni a számlát. Sőt, ha valakinek mégsem tetszik a válogatásunk, akkor e határidőn belül fizetés nélkül egyszerűen visszaküldheti utolsó csomagját. A megrendelést tehát bármikor, mindenféle indoklás nélkül le lehet mondani. Emellett válogatásunkat ajándékok is kiegészítik – ezek rendszerint nem könyvek, hanem olyan kiegészítő termékek, amelyek az adott témához kapcsolódva kiegészítik, még teljesebbé teszik a sorozatokat.

Ki kínálja mindezt?

A BOOKLY sokéves tapasztalat és egy még régebbi rajongás szerelemgyereke. A Suvet Kft-ben évtizedek óta foglalkozunk különféle gyűjteményes kiadványok pontos, megbízható célba juttatásával. Ez a know-how és a könyvek iránti szenvedélyes rajongásunk találkozása szülte a BOOKLY ötletét – melyet most nem kis izgalommal indítunk útjára.